RKVV Fiducia

Update maatregelen

Update maatregelen

Geplaatst op: 05/12/2021

De Rips, 5-12-2021
Beste leden e/o ouders van leden,

Afgelopen week is er in de Tweede kamer gestemd over de motie om sporten na 17.00 uur toch toe te staan waarvoor helaas geen meerderheid was. Hierdoor blijft het doordeweeks voor veel junioren en senioren moeilijk om voor deze tijd te trainen. Iets wat een essentieel onderdeel is binnen het voetbal. Niet alleen ter voorbereiding op wedstrijden maar ook ter preventie van blessures.
Hierdoor heeft de KNVB besloten om het competitieprogramma in alle A- categorieën tot aan de winterstop te cancelen. Het programma van de B- categorieën loopt wel gewoon door. Dit wil zeggen dat Fiducia 1 dit kalenderjaar geen wedstrijden meer speelt. De overige senioren- en juniorenteams kunnen hun programma tot aan de winterstop gewoon afwerken.
Wij zijn dan ook blij te zien dat er ondanks de maatregelen zoveel mogelijk gevoetbald wordt en voor de jeugd, waar mogelijk, doordeweeks in de middag getraind wordt. Hierin kan iedereen zijn eigen gerespecteerde keus maken of hij/zij wel of niet meedoet.
Hierin willen we wel benadrukken dat je bij twijfel thuis moet blijven en jezelf moet laten testen, samen moeten we er immers voor zorgen dat we het coronavirus buiten de vereniging houden!
Nog even met zijn allen door de hele zure appel bijten zodat we na de winterstop weer met zijn allen op een normale, verantwoorde manier ons geliefde spelletje kunnen spelen!
Rest ons jullie allen alvast fijne feestdagen en een sportief 2022 te wensen! Blijf gezond!

Bestuur RKVV Fiducia