RKVV Fiducia

Informatie voor leden

Algemene informatie

Clubtenue

De clubkleuren van Fiducia zijn: blauw shirt, witte broek en blauw-witte sokken. Het dragen van voetbalschoenen, sokken, scheenbeschermers en een normale voetbaluitrusting is verplicht bij wedstrijden en trainingen. Bij trainingen hoeven deze niet de kleur van Fiducia te hebben.

Verzekering

Ieder lid van de vereniging is automatisch verzekerd bij de KNVB indien de contributie is voldaan. Dit geldt ook bij vervoer van personen in particuliere auto’s. Wanneer een ongeval zich voordoet en men een beroep op de verzekering wil doen dan dient men contact op te nemen met de secretraris van het hoofdbestuur.

De vereniging is niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal. Gevonden voorwerpen zoals kledingstukken etc worden opgeborgen in het materialenhok van de club.

Overige informatie

OVERIGE INFORMATIE

VOETBALSCHOENEN
Heb je nog voetbalschoenen die te klein zijn, dan kun je deze inleveren bij je trainer/leider. Op deze manier willen we nieuwe voetbaltalenten voorzien van de gebruikte schoenen zodat de ouders niet meteen voor hoge kosten komen te staan. Zo voorkom je dat voetbalschoenen op zolder blijven liggen terwijl andere kinderen die schoenen goed kunnen gebruiken. De gebruikte schoenen liggen in het ballenhok op het sportpark.
BELANGRIJKSTE PUNTEN M.B.T. WEDSTRIJDEN
1. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent. Aanvang en vertrek-tijden worden via de mail verstuurd.

2. Wanneer je een zaterdag niet mee kunt spelen, meld je dan in ieder geval zo snel mogelijk af.

3. De spelers dienen zelf te zorgen voor voetbalschoenen, scheenbeschermers (verplicht door KNVB). Slidingbroeken dienen de kleur van de broek te zijn: wit.

4. Tijdens wedstrijden is het dragen van sieraden verboden.

5. Iedereen staat wel eens reserve, dus is het vooral in de winterperiode raadzaam om een trainingspak bij je te hebben.

6. Na een wedstrijd heb je de gelegenheid om je te douchen. Zorg dus voor schone droge kleding en douchespullen.

7. Alle spelers dienen er zorg voor te dragen dat de kleedlokalen na gebruik in fatsoenlijke staat worden achtergelaten. Dit geldt niet alleen voor onze kleedlokalen, maar ook voor de kleedlokalen van de tegenstander.

8. Er mag nimmer sprake zijn van vernieling van materialen of voorwerpen. De vereniging heeft dan het recht om de kosten op de speler te verhalen.

9. Hou je aan bepaalde disciplinaire regels.

10. Wedstrijden zijn altijd op zaterdag

11. Bij afgelastingen kan het inhaalprogramma ook door de week zijn.

12. Duur van wedstrijden
F speelt 2×20 min.
E speelt 2×25 min.
D speelt 2×30 min.
C speelt 2×35 min.
B speelt 2×40 min.
A speelt 2×45 min.

13. Na de competitie worden er toernooien gespeeld. Deze vinden meestal op een zaterdag of zondag plaats. De duur van een toernooi is een ochtend of een middag

14. Ouders: Jullie zijn altijd welkom tijdens wedstrijden. Aanmoedigingen vanaf de zijlijn zijn nooit verkeerd. Sta in elk geval achter je kind en stimuleer hem of haar.

15. I.v.m. de uitwedstrijden doen we ook een beroep op de ouders m.b.t. vervoer. Hier kan altijd onderling geruild worden mocht het niet uitkomen.

BELANGRIJKSTE PUNTEN M.B.T. TRAININGEN
1. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

2. Als je niet kunt komen trainen, meld je dan altijd tijdig af bij de leider van je elftal.

3. Zorg ervoor dat je trainingskleding aangepast is aan de tijd van het jaar.

4. Iemand die zich tijdens de trainingen dermate misdraagt, kan door de leider naar huis worden gestuurd.

VRAGEN OF PROBLEMEN
Als er eventuele vragen of problemen zijn, van welke aard dan ook, kunt u ten allen tijde terecht bij de leiders van het elftal waar uw kind in speelt of iemand van de Jeugdcommissie. Ook als er geen problemen zijn kunt u gerust eens even praten met een leider. Belangstelling tonen voor de hobby van uw kind kan nooit kwaad.

WEDSTRIJDZAKEN JUNIOREN
Wedstrijdzaken voor RKVV Fiducia en VV Elsendorp
Sjors v.d. Laar: contactpersoon KNVB en wedstrijdzaken
tel.nr.06-51836223