RKVV Fiducia

NIEUWS JEUGDBESTUUR

NIEUWS JEUGDBESTUUR

Geplaatst op: 25/04/2020

Deze week heeft het kabinet besloten dat de jeugd vanaf 29 april voorzichtig weer mag trainen op de voetbalvelden. Echter zal er de komende weken zowel in de Rips als in Elsendorp gestart worden met het groot onderhoud van de velden. Omdat er al eerder aangekondigd is dat er dit seizoen niet meer gevoetbald wordt, is het onderhoud eerder ingepland en kan dit niet meer verschoven worden. Dat betekend dat we helaas geen gebruik kunnen maken van de sportvelden en dus ook niet kunnen trainen. Na de zomervakantie gaan we weer opstarten en dan hopelijk voor alle leden.

 

Om toch fit te blijven heeft de KNVB onderstaande informatie gestuurd.

Thuistrainingen voor pupillen, junioren en senioren

Sinds vorige week zijn we gestart met een online platform waarop iedere week thuistrainingen worden gepubliceerd voor pupillen, junioren en senioren. De trainingen staan onder leiding van een professionele trainer en richten zich op ‘voetbalfitheid’ voor de verschillende leeftijdscategorieën. Op www.knvb.nl/voetbalfit vind je op dit moment de eerste vier volledige trainingen. De komende periode wordt het platform aangevuld met meerdere trainingen die worden gegeven door verschillende KNVB-trainers. Deel deze pagina dus vooral ook met jouw leden zodat ze – ondanks deze omstandigheden – toch ‘voetbalfit’ blijven.

Mochten er nog vragen hierover zijn, dan horen wij het graag.

Wij als jeugdbestuur gaan binnenkort met de nieuwe indeling beginnen, dus voor degene die nog niet hebben doorgeven of ze blijven voetballen, of gaan stoppen, doe dat zo snel mogelijk. Graag een reactie voor 30 april naar: secretariaatjeugdbestuur@gmail.com.

Groeten,

Het Jeugdbestuur