RKVV Fiducia

Keepersavond

Keepersavond

Geplaatst op: 21/03/2022

Beste Allen,

Volgende week vrijdagavond (25 maart) organiseren wij bij Sportshop Laarbeek een heuse keepersavond waarbij wij een nieuw merk in ons assortiment gaan promoten.
Van dit merk (ONE KEEPER) zal er naast onze mensen met kennis nog iemand extra aanwezig zijn die allerlei uitleg geeft en vragen kan beantwoorden.
Keepers kunnen die avond alle modellen keepershandschoenen uit de collectie van ONE KEEPER vrijblijvend passen en eventueel bestellen.
Ook zal er specifieke keeperskleding te zien en te passen zijn.

Keepers die nog een waardebon van de club in hun bezit hebben kunnen die bij een eventuele aankoop inleveren en krijgen bij een eventueel te betalen restbedrag, nog een extra kassakorting van 10%.
Ook zijn er diverse mogelijkheden om naams-bedrukking op de handschoen toe te voegen aan de bestelling.

Om een succesvolle opkomst te krijgen, vragen wij aan jullie allen of het mogelijk is dat het meegestuurde PNG bestandje als nieuwsbericht de aankomende week op de homepage van jullie site geplaatst kan worden.
Daarnaast eventueel per appgroep doorgestuurd kan worden en mogelijkerwijs uitgeprint en opgehangen kan worden op een zichtbare plek in de kantine (hopelijk aankomend weekend al, voor maximale aandacht).

Wij hopen op jullie medewerking en hopen volgende week diverse geinteresseerde keepers te mogen ontvangen.
Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Bas en Huub Roos

Sportshop Laarbeek
Heuvelplein 20
5741 JK Beek en Donk
0492-450499